Zakaj se odločiti za vpis otroka v Francoski vrtec? 

Odločitev, v kateri vrtec in šolo vpisati svojega otroka, je za starše zelo pomembna in odigra ključno vlogo pri razvoju otroka. Tega se zavedamo tudi v Francoskem vrtcu v Ljubljani. Z vpisom otroka v francoski izobraževalni program zagotovite svojemu otroku priložnost, da raste in se razvija v okolju, ki temelji na vrednotah enakopravnosti in kjer je poskrbljeno za skladen razvoj prilagojen starosti otroka. V Francoskem vrtcu verjamemo, da se vsi otroci lahko naučijo in napredujejo ter v njih od samega začetka vzbujamo samozavest, da se bodo lahko tekom celotnega šolanja in tudi kasneje v življenju, uspešno spopadli z vsemi izzivi.  

 

PRVA STAROSTNA SKUPINA

DRUGA STAROSTNA SKUPINA

 

VPIS V VRTEC

Otroke v vrtec sprejmemo z 11 meseci. Poleg vpisnih listov za vpis potrebujemo tudi: 

  1. potrdilo pediatra
  2. cepilno knjižico z vsemi obveznimi cepljenji 

Če bi želeli otroka vpisati v naš vrtec, se lahko dogovorite za predhodni obisk, da bolje spoznate naše prostore, pedagoško ekipo in delovanje vrtca. Pišite nam na secretariat@efljubljana.com, da se dogovorimo za termin. 

 

PREHRANA IN ZDRAVJE 

V Francoskem vrtcu in šoli skrbimo za dobro počutje ter zdrav vsakdan naših otrok. Otroci v vrtcu imajo tako vsak dan na urniku športne aktivnosti v telovadnici in na prostem. V razredih OŠ imajo otroci športne aktivnosti trikrat na teden v telovadnici in vsak dan dva polurna odmora na prostem.

Prehrano za naše otroke vsak dan pripravljajo na OŠ Livada. Vsak dan sta jima na voljo dva hladna obroka (dopoldanska in popoldanska malica) ter kosilo. Za otroke s prehransko občutljivostjo ali alergijo lahko omogočimo posebno dieto. V tem primeru nam morajo starši poslati zdravniško potrdilo. Otrok lahko prinese tudi svojo prehrano, če tako želi. 

 

Brušura Agencije za francosko izobraževanje v tujini (AEFE) v francoskem in angleškem jeziku: aefe-plaquette-ecole-maternelle-bilingue-anglais-francais